Black Friday iPhone

Black Friday iPhone

iPhone je jeden z nejprodávanějších a nejuznávanějších smartphoneů. Málokterá značka se může pyšnit tak úspěšným produktem jako je iPhone. Nejde jenom o výkon, komfort a spolehlivost, ale také o styl. Firma Apple inovuje svoje modely každý rok. A stále má co nabídnout.  iPhone SE, iPhone 6, iPhone7, nejnovější iPhone 8, iPhone X.

Všechny s operačním systémem iOS a možností bohatého příslušenství.  Firma Apple prodala na celém světě již přes 1 miliardu iPhonů! V Česku vlastní iPhone přibližně 1 milión uživatelů.

Black Friday Mac

Ale nejde jenom o iPhone. Apple je firma vyrábějící počítače Apple Macintosch. Ty uvedla na trh v roce 1984. V současnosti nesou označení iMac a iMac Pro s operačním systémem macOS High Sierra. Notebooky nesou označení MacBook, MacBook Air, MacBook Pro. Výrobní řadu doplňují tablety  iPad se sourozenci iPad Pro a iPad mini. Zařízení iPad jsou velmi lehce a intuitivně propojitelné s iPhonem, a to díky iOS 12.

Black Friday iphone

Ostatní výrobky společnosti Apple

Black Friday se samozřejmě nevyhne ani výrobkům Apple. Black Friday Apple se koná každoročně. A nejočekávanější je sleva Black Friday iPhone. Letos připadá Černý pátek na 23. listopadu a uvidíme, zda se do akce Black Friday zapojí nejnovější produkty Apple, nebo půjde o již osvědčené modely. Nejnovější iPhone je vždy hitem, proto jsou slevy vzácné. Velkých slev bychom se však mohli dočkat u starších modelů. Sleva Black Friday iPhone 6, Black Friday iPhone 6S Plus, Black Friday iPhone 7, Black Friday iPhone 7 Plus a Black Friday iPhone SE.

Značka Apple je stále o krok napřed před ostatními. Proto nesmíme zapomenout na Apple Watch. Jde náramkové hodinky s watchOS. Vhodný a šikovný doplněk k iPhone. Dále na Apple TV a Apple TV 4K. Zábava, aplikace, oblíbené kanály, iTunes, Netflix a další na jednom místě. A ve vysoké kvalitě. Právě Apple TV, Apple TV 4K se daly výhodně koupit na Black Friday 2017. Zrovna tak jako iPhone 6.

iPhone X je zatím tím nejlepším a nejdražším modelem. V září představí společnost Apple nové modely pro rok 2018 a bude to jistě jako vždy velké překvapení.  Black Friday 2018 se blíží a nové modely iPhone jsou již připraveny. Bude iPhone X a iPhone 8 ještě lepší? To by znamenalo snížení cen modelů 2017: Black Friday iPhone X  a Black Friday iPhone 8.

PS: 12. září 2018 představila společnost Apple nové modely! iPhone X má nástupce v iPhone Xs iPhone Xs Max a iPhone Xr. Apple Watch Series 4 nahrazují Apple Watch Series 3.

Podívejte se na všechny Black Friday.